Korgó kedd... :)

 2014.02.18. 19:22

A keddi nap (a csütörtöki mellett) lesz a szénhidrátban sovány nap. Már előre látom, hogy egész nap korogni fog a gyomrom... Hogy ezt a lehetőségekhez mérten finoman vészeljem át így az alábbi étrend van betervezve:

Reggeli:

rozskenyér lazacpástétommal 

Azt azért most leszögezhetem, hogy a rozskenyér a nyomába se ér a jó magyar fehér kenyérnek. Se az íze, se az állaga.

Ebéd:

Madársaláta, szőlőmagolajon pirított csirkemellel, magvakkal és mozzarella sajttal. 

Mivel este kilencre értem haza így még időben is tökéletesen jó volt. A csirkemell gyors megtisztítása és kisütése nem tartott tovább negyed óránál. A magoknak kellett még további pár perc. Ez így ment a hűtőbe.

A reggeli kisütést nem vállaltam mert akkor örülök, hogy kiesek az ágyból. :) Akkor majd csak gyorsan összeforgatom a salátát és dobozolom.

Mivel ez a hét a munkába vitt ebédekről szól így előre is elnézést kérek, hogy a tálalás és a fényképek minősége sok-sok kivetnivalót hagy majd maguk után... :)

Uzsonna:

Egy narancs.

Vacsi:

Na az nem lesz. :) A kollégám itt sajnálatát fejezte ki :)

Címkék: reggeli vacsora narancs rozskenyér csirkemell ebéd szénhidrát mozzarella madársaláta szőlőmagolaj lazacpástétom

A bejegyzés trackback címe:

https://gastroland.blog.hu/api/trackback/id/tr205819452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása